Selecteer een pagina

Partner worden van Ritterklub?

Dat is een win-win situatie voor alle partijen!

             Ritterklub Jette: uniek in Brussel én in Belgie!

Ritterklub Vlaamse Sportvereniging (VSV) Jette is de enige Vlaamse voetbalclub in Brussel, en beschikt daarnaast ook als enige amateurvoetbalclub in België over een voltijdse verenigingsmanager/ jeugdsportcoördinator die de dagelijkse werking in goede banen leidt.

Met meer dan 400 leden, waarvan meer dan 75 procent jeugdspelers, mag Ritterklub lokaal als een belangrijke speler in het Jetse socioculturele en familiale leven worden aanzien. Als vzw (vereniging zonder winstoogmerk) hebben wij dan ook een zeer uitgesproken doel voor ogen: jongens en meisjes vanaf 4 jaar die in de ruime regio rond Jette wonen, zonder enig onderscheid te maken tussen talent, voorkeuren en/of afkomst, zoveel mogelijk voetbalplezier schenken.

Enerzijds door een zo kwalitatief mogelijke voetbalopleiding aan te bieden zodat spelers zich sportief kunnen ontplooien, anderzijds door belangrijke waarden en normen zoals respect, fairplay, gelijke kansen en teamspirit hoog in het vaandel te dragen waardoor spelers zich in onze club écht thuis voelen en ook sociaal de nodige stappen kunnen zetten. Onder het motto ‘gelijke kansen voor iedereen’ wil Ritterklub zowel op sportief als op sociaal vlak uitgroeien tot een begrip in de regio.

Met actueel een 26-tal ploegen in competitie kunnen we stellen dat Ritterklub een vereniging in volle bloei is, maar desondanks zijn en blijven we vooral een gezellige, familiale club waar iedereen welkom is en waarin iedereen zich snel thuis voelt. De voertaal is Nederlands, maar de taal die we nog het meeste beheersen, is die van het spelletje zelf, en die van de vriendschap.

     Wil jij ook deel uitmaken van een winnend team?

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer van elkaar los te denken. Sport staat in de eerste plaats voor ontspanning, plezier en gezondheid, maar zeker ook voor samenwerking, discipline en presteren. Stuk voor stuk zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven (naamsbekendheid vergroten, leden activeren, producten promoten, …) en biedt het ook een ideaal platform om te netwerken.

Door onze unieke positionering als enige Vlaamse voetbalclub in Brussel, die bovendien door een voltijds verenigingsmanager professioneel wordt gerund, zijn wij ervan overtuigd dat onze club heel wat troeven in huis heeft om ook aan uw bedrijf/ organisatie een meerwaarde te bieden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan Ritterklub Jette te verbinden en daarmee onderdeel te worden van onze mooie, unieke club.

Als leidraad hebben we een aantal standaardpakketten uitgewerkt:

Download hier onze partnership guide
Download hier de sponsorpresentatie

* alle prijzen excl. btw.

Gaan we samen scoren?
CONTACTEER ONS!

6 + 6 =

Ritterklub V.S.V. Jette (vzw)

Volledige naam: Ritterklub Vlaamse Sportvereniging Jette


Adres:
Jean Joseph Crocqlaan 54 -1090 Jette

Ondernemingsnum
mer: BE 0410.575.957