Selecteer een pagina

Onze club

Ritterklub, een ploeg met een missie & visie.

Jeugdopleiding genieten bij Ritterklub Jette?

Na het grote succes van onze Rode Duivels en hopelijk voor iedereen na een deugddoende vakantie, is het tijd om onze krachten te bundelen om er opnieuw een aangenaam en succesvol seizoen van te maken op en naast de rittervelden! 

Wij mogen met enige tevredenheid en een zekere fierheid terugblikken op vorig seizoen waarin wij met een grondig vernieuwde bestuursploeg aan de slag gingen. Ik meen te mogen stellen dat wij op vlak van beheer en organisatie, taakverdeling, inzet van vrijwilligers, jeugdbegeleiding, financiële planning en opvolging, enz. heel wat stappen vooruit hebben gezet, maar vooral ook tot de vaststelling zijn gekomen dat er nog veel werk aan de winkel is en blijft! 

Bedankt mannen voor de véle uren en dagen onvoorwaardelijke inzet! 

Sportief kijken we uit naar onze fanionploegen en veteranen. Onze A ploeg is gevoelig versterkt en onze B ploeg heeft een verjongingskuur ondergaan zodat wij hopen dat in de nabije toekomst vele jeugdspelers vlot de overgang kunnen maken naar onze fanionploegen. 

Ook onze veteranenploeg heeft een verjongingsinjectie gekregen met vele Ritterboys die enkele jaren geleden nog het mooie weer (en ambiance) maakten in de 1° ploeg van Ritterklub. 

Dankzij het onvoorwaardelijk werk van de vele vrijwilligers kunnen we blijven verbeteren, groeien op sportief vlak , in beheer en organisatie. Hierbij denk ik uiteraard in de eerste plaats aan onze jeugdopleiding. 

Ons bestuur

Hieronder vind je alle leden uit het bestuur en jeugdbestuur.

Chris Raemaekers

Voorzitter

 

Joost Segers

Penningmeester

 

Frank Verstappen

Secretaris

 

Stijn Delbeke

Lid raad van bestuur

 

Jody De Sutter

Lid raad van bestuur

 

Filip Coppens

Lid raad van bestuur

 

Olivier Willems

Lid raad van bestuur

 

Yannick Pirard

Lid raad van bestuur

 

Kevin Mestdagh

Lid raad van bestuur

 

Onze plannen & ambities

Als voetbalclub dragen we een speciale code met ons mee.

  • Ritterklub is en blijft een club waar iedereen welkom is. Jongens en meisjes van 6 tot en met 20 jaar zijn welkom bij onze jeugdopleiding. (ook kinderen met een beperking zijn welkom bij onze G-ploegen) Jongeren ouder dan 20 jaar worden klaargestoomd voor de A of B ploeg van Ritterklub Jette.
  • Wij willen een club zijn die kwalitatieve trainingen aanbied voor iedereen, ongeacht leeftijd, etnische achtergronden,…
  • Wij willen onze spelers klaarstomen voor de A en/of B ploeg van Ritterklub Jette
  • Wij willen een club zijn met een duidelijke visie en missie

Beter gezegd: een club waar iedereen zich thuis voelt.

Ritterklub V.S.V. Jette (vzw)

Volledige naam: Ritterklub Vlaamse Sportvereniging Jette


Adres:
Jean Joseph Crocqlaan 54 -1090 Jette

Ondernemingsnum
mer: BE 0410.575.957