Selecteer een pagina

Voor de eerste keer sinds – ooit – organiseert de jeugdwerking van Ritterklub Jette een talent day.
Op deze dag kunnen alle jongens en meisjes tussen geboortejaar 2005 en 2010 komen testen.

Ons hoofddoel is om extra talent naar onze jeugdopleiding te lokken, en kinderen al een eerste keer in aanraking te laten komen met onze leuke clubsfeer. De plaatsen van deze talent-day zijn beperkt, vlug inschrijven is dus de boodschap.

Algemene informatie:

Omdat wij een Vlaamstalige club zijn is er 1 cruciale voorwaarde: je kind spreekt Nederlands of gaat naar een Nederlandstalige school! Indien je zoon of dochter de Nederlandse taal niet machtig is, kunnen wij wel een perfect alternatief bieden nl: RSD Jette. (onze buur op de velden van Heymbosch)

De spelertjes in volgende categorieën: U10 – U11 – U12 (geboortejaar: 2008 tot 2010) zijn welkom (mits inschrijving & bevestiging!) op dinsdag 5 maart. Meer info krijg je nà de inschrijving.

De spelers die willen starten bij de U13 of U15 (geboortejaar 2007 tot 2005) zijn welkom (mits inschrijving & bevestiging!) op donderdag 7 maart. Meer info krijg je nà de inschrijving.

Help, mijn kind is jonger!

Indien je zoon of dochter jonger is dan 2010 kan hij vanaf 6 jaar terecht bij onze jeugdopleiding. Voor deze categorieën kan je gewoon inschrijven en aansluiten. (tot de spelersgroepen vol zitten)

Indien je dit wenst kan hij/zij zeker eens komen proberen!

Help, mijn kind is ouder (U17)!

Indien je zoon ouder is dan U15 en dus bij de U17 moet spelen kan je contact opnemen met robin@ritterklub.be. Onze U17 komen enkele malen testen met de vaste kern, en worden indien goedgekeurd, daarna aangenomen.

 

Inschrijvingen:

Geboortejaar van de speler

Mijn zoon/dochter speelde reeds bij een andere club

Privacy policy

12 + 1 =

Na de inschrijving:

Indien u tijdig inschrijft én er nog plaatsen over zijn nemen wij contact met u op. De inschrijving is definitief en compleet als u een mail ontvangt van ProSoccerData (administratietool) van Ritterklub met de aanmelding van uw zoon of dochter op onze testdag.